SZIJA, ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!!!!
SZIJA, ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!!!!
♥Bejelentkezés♥
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
♥Menü♥
 
♥♥THANKS!♥♥
 
♥♥Szavazz♥♥
♥Szavazz♥
Hova mész nyaralni?

Olasz
Spanyol
Görög
Török
Amerika
Sehova
Máshova
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
♥♥egyéb kiri oldalak♥♥
 
♥Zene♥
 
♥Hírlevél♥
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥Történet♥

A titok, amit valójában minden nézõ az elsõ pár rész után felismer az a hihetetlen nagy szeretet, ami a fõszereplõ család életét körülveszi. A nézõnek az az érzése, hogy ilyen egy tökéletes család, és nem áll messze tõle. Minden gondot együtt oldanak meg és elhiheti az ember, hogy tényleg, valóban lehet "happy end". Persze ennek a családnak - hívjuk mostantól õket Camden családnak - is vannak gondjaik, problémáik, nehézségeik, mint mindenki másnak. Ebben õk sem különböznek.

Persze egy jó és sikeres sorozathoz elengedhetetlenek a jó szereplõk, amit Aaron Spelling ismételten eltalált. A sorozat kezdetekkor azonnal megszerette a közönség az akkor még fiatal szereplõket, akik azóta felnõttek. A nézõ szeme elõtt érik a kis David Gallagher (Simon Camden) nagykorúvá, az kezdetekkor még 5 éves Mackenzie Rosman (Ruthie) gimnazistává és sorolhatnám még tovább.

Kezdjük az elejérõl:

1996-ban a WB egy új családi sorozattal rukkolt elõ, amit elõszõr csak 13 részesre terveztek. Aaron Spelling (producer) és a sorozat írója Brenda Hampton közösen választották ki a fõszereplõket. A sorozat nem tipikus "bomba" volt, ahogy az megszokott, de a harmadik évadtól kezdve a WB legsikeresebb sorozatává nõtte ki magát. 1999-ben a legjobb kritikát kapta a WB sorozatok közül. Minden korosztály számára ideális, hétköznapi problémákkal foglalkozik, amik a fiatalokat és szüleiket érinti.

 

Glenoak egy kis város valahol Californiában. Itt éli hétköznapjait a Camden család (Eric, Annie, Matt, Mary, Lucy, Simon, Rucy és a késõbbiekben az ikrek Sam és David. És természetesen HAPPY a család kutyusa. A forgatások Santa Monicában folynak (Kalifornia). Ott rendezték be a glenoaki ház szobáinak hû mását és díszletét. Nap mint nap itt forgatja a jeleneteket a 7th Heaven stábja. A színészeknek saját lakókocsijuk van. A fiatalok (kezdetekben Jessica Biel, Beverly Mitchell és David Gallagher) naponta 3 magánórán vettek részt a forgatások alatt, mivel akkor még diákok voltak a való életben is.

Szereplők jellemzése:

Eric Camden: Eric, Glenoak evangélikus lelkésze. Apja, aki a hadsereg ezredese Buffaloban él. Szigórú elvek alapján nevelte fiát és nem örül, hogy lelkész lett. Kapcsolatuk koránt sem mondható felhõtlennek ami az évek során változni fog. Eric megbocsájt apjának és szent lesz a családi béke. Ericnek egy nõvére van (Julie) aki az alkoholba menekült problémái elõl. Végül Eric segítségével leszokik az italról és elvonókúrára megy. Élete megváltozik, férjhez megy Annie gyermekorvosához (Dr. Hank Hastings) és lesz 3 gyermekük. Eric hivatását komolyan veszi, szeretik a városban.

Annie Camden: Lánykori neve: Annie Jackson. Arizonában nõtt fel két csodálatos szülõvel. Édesanyja a sorozat elején meghal leukémiában ami nagyon megviseli. Édesapja 8 hónappal a temetés után megjelenik Glenoakban Gingerrel, az új társával. Nagyon nehezen emészti meg ezt Anie, de végül családja segítségével befogadja Gingert. A sorozat további részeiben kiderül, hogy Annie mégsem egyke, hanem van egy féltestvére. 17 éves volt az édesapja amikor született. Annie kitûnõ háziasszony, szeretõ feleség. Mindent megtesz a családjáért és segít azoknak akik rászorulnak.

Matt Camden: A legidõseb Camden gyerek. Apjával sokáig nagyon feszült a viszonya, bár mindeketten próbálnak ezen javítani de valahogy soha nem jön össze. Szorgalmassan tanul, óvja testvéreit. Érettségi után orvosnak készül (bár nem rögtön dönti el). Nagy hatással van rá a munkája a kórházban, ami segít döntésében. Élete elsõ szerelme egy siket lány Heather. Heather szakít vele amikor Philadelphiába megy egy speciális iskolába. Az egyetemen Matt megismerkedik következõ szerelmével Shanaval akivel nagyon szeretik egymást, de Shana ösztöndíjat kap New Yorkba. Nem mer szólni Mattnak de végül minden kiderül és elutazik. Shana találkozik egy másik fiúval New Yorkban, közben Matt ismét összejön Heatherrel. Megkéri Heather kezét de Heather nemet mond. Még járnak egy darabig de végül szakítanak mert már csak barátság van köztük. Matt elköltözik hazulról és kibérel egy apartmant legjobb barátjával, Johnnal. Matt harmadik és egyben végsõ szerelme Sarah. A szülõotthonban találkoznak ahol mindketten gyakorlatukat töltik. Az elsõ randi után összeházasodnak de nem mernek szólni a szülõknek és csak annyit mondanak, hogy eljegyezték egymást. Egyedül a legifjab Camden lány, Ruthie tudja az igazságot, akit megesketnek, hogy nem szól senkinek róla, és most az egyszer Ruthie kibírja. Matt kikészíti apját mivel közli, hogy áttér a zsidó hitre, mivel Sarah apja rabbi. Eric nagyon kiborul, végül megegyezik a két tiszteletes és kettõs esküvõt tartanak (6. évad). Az esküvõ után Matt és Sarah New Yorkba költöznek, hogy ott tanuljanak tovább.

Mary Camden: Mary az egyetlen sportember a családban. Imád kosarazni és sokáig mindene ez a sportág. Élete elsõ és talán örök szerelme Wilson West akivel az elsõ évad végén ismerkedik meg. Késõbb elválnak útjaik de amikor Mary Buffaloba költözik ismét egymásra találnak de csak rövid ideig. Marynek az utolsó gimis évben több gondja is lesz ami kihat további életére és persze a családra is. De errõl majd az epizódokban :)

Lucy Camden: Lucy a mindig eleven lány akit sokáig csak a fiúk érdekelnek de a gimis évek alatt gyökeresen megváltozik. Több szerelme is lesz míg végre megtalálja az igazit Kevint, akivel összeházasodnak (7. évad, 150. rész). Lucy édesapja hivatását választja élete céljául és teológiát fog tanulni a glenoaki fõiskolán. Jólelkû, segítõkész nõvé érik az évek alatt.

Simon Camden: Simon, akit mindenki szeret! Aranyos, kedves, vidám és jó tanuló. Aztán persze a serdülõ évek alatt akadnak majd gondjai, mint minden más tininek az õ korában. Élete elsõ szerelme: Deena. Kapcsolatuk megszakad amikor Denna szülei elválnak és Deena másik városba költözik az anyukájával. Nagyon megviseli Simont a szakítás, de túllép rajta, bár Deena még megdobogtatja majd a szívét a késõbbiekben. Gimis szerelme Cecília, akivel eleinte csak nagyon jó barátok, de végül hatalmas szerelem lesz belõle sok-sok problémával. Végül történik egy baleset, ami a következõkben kihat Simon életére. Egy balesetben Simon "megöli" egyik sulis társát. A baleset nem az õ hibája, de ettõl kezdve Simont nem tûrik az iskolában. Gyilkosnak hívják. A fiú szülei és a Camden család arra az elhatározásra jut, hogy Simon elõbb lerakja az érettségit és egy évvel elõbb megy fõsulira.

Ruthie Camden: Sokáig a legkisebb a családban, mígnem a 3. évadban megszületnek az ikrek Sam és David. A család csak "hercegnõnek" becézi. Ruthie minden lében kanál. Sokszor a család ügyei az õ kezében futnak össze. Mindent lát, hall és mindenrõl tud. Végignézhetjük ahogy elõször megy iskolába, majd gimnazistává érik. Ruthienak gondjai adódnak egyik tanárjával aki lehülyézi. Egy évre rá ezt a tanárnõt kapja osztályfõnöknek ami nagyon lesúlytja. Szülei és az igazgató is arra jutnak, hogy jobb lenne ha Ruthie egy magániskolában folytatná tanulmányait, így kerül Ruthie a Elenor Roosewelt magániskolába...

Sam és David Camden: A szülõk nem tervezték a ikreket de nagyon örültek nekik. Új fényt hozott a családba. Bár nagy a korkülönbség az idõsebbek és köztük, mégis imádják egymást.

Happy: Simon mindenáron szeretett volna egy kutyust amit a szülõk nagyon elleneztek. Simon minden nap imádkozott Istenhez, hogy legyen kutyusa, mígnem egy nap megjelent a kertjükben Happy a keverék hófehér Terrier. Persze Happy körül is lesznek gondok. Egy verenyen Simon megjelenik Happyvel, amit meg is nyernek, de a tévében Happy volt gazdája felismeri régi kutyáját és visszaköveteli a Camden családtól. Végül minden jól alakul és Happy a Camden családdal marad.

 
♥Mennyi az idő?♥
 
♥Mennyien is voltunk már?♥
Indulás: 2005-12-28
 
♥Szereplők életrajza♥
 
♥♥Ne lopj!♥♥
 
♥Extrák♥
 
♥Sorozat története♥
 
♥egérkövető♥
Tartalom
 
♥Egyéb szereplők♥
 
Rendelj te is!!!
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték